AKTUALITETE

Promovimi i romanit "1803" në Vjenë, Austri
Dy vëllime poetike me lirika dashurie nga Besim Xhelili
Promovimi i romanit "1803" në Mödling, Austri
Promovimi i romanit "1803" në Kopenhagë, Danimarkë
Promovimi i romanit "1803" në Bern, Zvicër
Promovimi i romanit "1803" në Stockholm, Suedi

BOTOHET NË GJERMANISHT DHE SUEDISHT ROMANI "1803"

Shkrimi në disa gazeta dhe portale

                     

Promovimi i katër veprave të mia në Tiranë, Shqipëri, nëntor 2016
Promovimi i katër veprave të mia në Prishtinë, Kosovë, gusht 2016
Vëllimi 6 me poezi "Dallgë në zemër", Prishtinë 2016
Vëllimi 7 me poezi "Sy të pafajshëm...", Prishtinë 2016


Dolën nga botimi vëllimi im i gjashtë
me poezi “Dallgë në zemër” dhe vëllimi i shtatë “Sy të pafajshëm...”.

Vëllimi 5 me poezi "Besa", Prishtinë 2016
Romani i parë "1803", Prishtinë 2016


Dolën nga botimi vëllimi im i pestë
me poezi "Besa" dhe romani i parë "1803".

Promovimi i romanit "1803" dhe vëllimit poetik "Besa" në Ambasadën Shqiptare në Athinë
Promovimi i romanit "1803" dhe vëllimit poetik "Besa" në Ambasadën e Kosovës në Vjenë