VIDEO

Promovimi i romanit “1803” në Bern të Zvicrës

ROMAN “1803” VON BESIM XHELILI IN WIEN PRÄSENTIERT

Promovimi i romanit “1803” në Stockholm të Suedisë, 19 maj 2018

Besim Xhelili – Intervistë në Radio Kosova,
30 korrik 2017

Përurimi i katër veprave të Besim Xhelilit, Tiranë,
20 nëntor 2016

Besim Xhelili – Intervistë në Radio Tirana,
14 gusht 2016

Promovohen 4 vepra të autorit Besim Xhelili
Prishtinë, Shkup, Gostivar, Tetovë (2016)

Intervista në Art Channel Tetovë, 28.07.2017

Promovohen në Vjenë “1803” (roman) dhe “Besa” (poezi) të autorit Besim Xhelili​

Promovohen në Athinë “1803” (roman) dhe “Besa” (poezi) të autorit Besim Xhelili​

Më shumë video gjeni në kanalin tim në