KONTAKT

Hej, mos harro të më shkruash!

Me kënaqësi e mirëpres kontaktin tënd. Ndjehem i gëzuar të gjej përgjigjen që e kërkon.
Qoftë edhe vetëm një përshëndetje, unë do të gjej kohën të ta kthej sa më ngrohtë dhe në formën më të sinqertë.
Përdor për këtë gjë adresën time elektronike ose formularin pak më poshtë.


Më kontakto

Jeta është e bukur kur çastet e këndshme, por edhe hallet ndahen bashkë. Dy zemra, dy mendje, katër sy, katër veshë e katër duar bëjnë më shumë...

  • +43 (0) 660 486 6191
  • besim@live.at

Më dërgo mesazhin përmes formularit

Do mundohem sa më shpejt dhe korrekt të përgjigjem
Email sent!
There has been an error, please check the information you entered and try again.

Lidhu me mua
në rrjetet sociale

Mirëpres një ftesë miqësie dhe të ndajmë e shkëmbejmë përvojat, të përcjellim njëri-tjetrin dhe të bashkëpunojmë!

Ja, sa e bukur është Shqipëria! Mrekullia dhe magjia vetë...!