BOTIMET

Unë deri më tani kam botuar 9 vëllime me poezi dhe një roman, i cili është përkthyer dhe botuar edhe në gjuhën gjermane dhe atë suedeze. Ky roman do të vazhdojë edhe me dy pjesë të tjera.

Shikoni më poshtë titujt dhe vitet e botimit të veprave të mia.

Në rast se dëshironi të porositni ndonjë libër, thjesht më shkruani një mesazh. Unë jua dërgoj librat me postë atje ku ju jetoni, nëse përveç çmimit të librit ju merrni përsipër edhe harxhimet e postës.

Oslo, Norvegji, tetor 2018
Oslo, Norvegji, tetor 2018
Oslo, Norvegji, tetor 2018
Oslo, Norvegji, tetor 2018
Oslo, Norvegji, tetor 2018
"Vragë malli", poezi, Prishtinë 2019 (5€)
"Fragmente të një zemre të dalldisur", poezi, Prishtinë 2019 (5€)
"1803", roman, suedisht, Vjenë/Stockholm 2018
"1803", roman, gjermanisht, Vjenë/Hamburg 2018
"1803", roman, Prishtinë 2016 (10€)
"Sy të pafajshëm...", poezi, Prishtinë 2016 (5€)
"Dallgë në zemër", poezi, Prishtinë 2016 (5€)
"Besa", poezi, Prishtinë 2016 (5€)
"Mes luleve dhe lotit", poezi, Prishtinë 2013 (5€)
"Baladë e ngrirë", poezi, Prishtinë 2012 (5€)
"Unë në sytë e tu", poezi, Shkup 2007 (5€)
"Emocione", poezi, Tetovë 1996 (5€)